Termékek

Parketta

Parketta

Parketta

Parketta fából. A legklasszikusabb melegburkolat. Lerakásuk szalagparkettaként történik. A hagyományos fafajtákból, különböző méretekben és lerakási mintázattal is elérhető.

Klasszikus parketta

Klasszikus parketta

Klasszikus felületek magas műszaki színvonalon előállítva, garantált minőségben. A naturtól a kávéig terjedő árnyalatokat a fa hőkezelésével állítják elő, így például egy sötét színű felület a fa teljes keresztmetszetében színazonos lesz. Ez használat közben vagy egy későbbi csiszolás esetén is biztosítja a szín eredetiségét és állandóságát.

XXLong parketta

XXLong parketta

A korszerű és ellenőrzött technológia lehetővé teszi a parketták nagy méretben történő előállítását. Így lesz lehetséges a kész elemeket megnövelt szélességben és nagy hosszúságban gyártani és alkalmazni, igazi skandináv megjelenéssel. A képen látható vörösfenyő parketta hőkezeléssel sötétített, keféléssel strukturált, olajozott.

Furnérozott parketták

Furnérozott parketták

A furnérozott parketták a fa természetes szépségét kínálják igazi fa felületükkel, barátságos áraikkal. A furnér alkalmazása gazdaságosabb fa felhasználást tesz lehetővé, védve ezzel is erdeinket, mindezt igen nagy fafaj választék mellett.

Játék a fa felületével

Játék a fa felületével

A korszerű és modern feldolgozás lehetőséget ad a játékosságra, a sokféle felületi kialakításra. A fa felületek lakkozottak és olajozottak lehetnek. Egy speciális kefés eljárással lehetővé válik a fa struktúra látványos megjelenítése, illetve akár egy rusztikus fűrésznyomosság. A képen egy ilyen parketta látható!

Laminált padlók

Laminált padlók

Szépség, magas élettartam, akár igen nagy közösségi igénybevétel mellett is, mindezt nagyon jó érték-ár aránnyal. Szinte megszámlálhatatlan felület: a különböző fa jellegű, színű és mintázatú laminátumok mellett léteznek különböző kő és más strukturáltságú változatok is.

Laminált natural

Laminált natural

Ember legyen a talpán, aki erről a natur fa mintájú, fűrésznyomos és szinkron faerezett felületű laminált padlóról első ránézésre megmondja, igazi fa vagy reprodukált fa felületet lát-e!

Parafa

Parafa

Csupa melegség, csupa szépség. A parafa padlófelületek ideálisak mindenütt, ahol a meleg érzet és a természetes megjelenés fontos. Különböző árnyalatokban is elérhető. Legjellemzőbb alkalmazása gyermek szobákban és hálókban. Lerakása szalagparkettaként történik.

Linóleum

Linóleum

Nemcsak szép, de antisztatikus, antibakteriális, ... Természetes anyagokból, meleg, barátságos felülettel. A gazdag színválaszték (17 szín lehetséges) teret enged a fantáziának és a kreativitásnak. Szalagparkettaként lehet lerakni, így rendkívül finom illesztések adódnak.

Falburkolatok

Falburkolatok

A falburkolat nem egyszerűen falra rakott parketta, hanem egy komplett rendszer rögzítő elemekkel, kábelvezetéssel, beépített világítással, polcelemekkel, dekorációs betétekkel, szegélyekkel, sarkokkal...

3D falpanel

3D falpanel

A képen egy 3D rendszerben felrakott natur beton színű falpanellel burkolt belső fal látszik egy lehetséges megoldást bemutatva.

Admonter

Admonter

Az oszták Admonter a tömörfa parketták királya. Természetes anyagok, szép felületek, különleges hatások. A színezett felületek hőkezeléssel történő előállítása többszöri csiszolás után is biztosítja az eredeti színt. A legkényesebb igényeket elégíti ki, egy gyönyörű darabot kap a természetből.

Kaindl

Kaindl

A Kaindl gyár Ausztriában gyárt igazi fa furnérozott parkettákat, laminált parkettákat és parafa felületű parkettákat. Gyors szállítási határidővel teljesíthetők a megrendelések, ami a raktári termékeknél néhány nap. Nagy előnye a Kaindlnak, hogy igény esetés lehetőség van a bútorok és a parketták színét is összehangolni, hiszen a parketták mellett bútorlapokat is gyárt.