Termékek

Kültéri nyílászárók

Internorm ablakok, bejárati ajtók

Internorm ablakok, bejárati ajtók

Internorm: Egy szóban összefoglalva az innovatív, minőségi ablakok és ajtók fogalomköre. Mindez fából és műanyagból, időtálló alumínium külső burkolattal, extraerős hőszigeteléssel, biztonsággal, megbízhatósággal, szépséggel... Teljes részletességgel megtalálja letölthető anyagaink között. A Czumpf és Dubek Kft a kiváló termékek mellé 20 éves tapasztalatát teszi hozzá a felmérésben, szaktanácsadásban, a beépítésben.

Solarlux terasz üvegezés

Solarlux terasz üvegezés

Az egyrétetegű mozgatható üvegezéstől a könnyű harmonika és toló üvegezésen keresztül a hőhídmentes, hőszigetelt teraszüvegezésig, ezt kínálja a Solarlux technológia. Ha jó idő van, szinte a teljes felület szabaddá tehető.

Terasz fedések, télikertek

Terasz fedések, télikertek

Alumíniumból és műanyagból, felméréssel, gyártással, beépítéssel, télikert árnyékolóval.

Alumínium portálok

Alumínium portálok

Függönyfalak, portálok, télikertek, ajtók, ablakok, automata ajtók, falcsatlakozások, szigetelések. Komplett kivitelezés tervezéssel, gyártással, beszereléssel, karbantartással

Internorm Studio ablak

Internorm Studio ablak

Az Internorm Studio ablakok műszakilag kifinomult megoldások, energiahatékonyak és síkban futó külső és belső megjelenésükkel tűnnek ki. Fa-alumínium és műanyag-alumínium változatban is készülnek.

Internorm Studio bejárati ajtó

Internorm Studio bejárati ajtó

Az Internorm Studio ablakok és bejárati ajtók letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik a modern épületek architektúrájába, kihangsúlyozzák a minimalista stílust.

Internorm Home Pure ablak

Internorm Home Pure ablak

Az Internorm Home Pure ablakok műszakilag aprólékosan kidolgozott megoldások, energiahatékonyak és egyszerű, sima, sarkos, síkban eltolt külső és belső megjelenésével emelik ki szépségüket. Rendelhető fa-alumínium és műanyag-alumínium kivitelben is.

Home Pure bejárati ajtó

Home Pure bejárati ajtó

Az Internorm Home Pure ablakok és bejárati ajtók egyenes vonalú formavilága kielégíti a purista esztétika iránti igényeket. A Home Pure a magas életszínvonal szinonímája és erősíti az egyedi életérzést.

Internorm Home Soft ablak

Internorm Home Soft ablak

Az Internorm Home Soft ablakok kíváló, megbízható megoldások, energiahatékonyak és lekerekített, síkban eltolt külső és belső megjelenésükkel hódítanak. Fa-alumínium és műanyag-alumínium változatban is elérhető. A képen látható kapcsoltszárnyas, beépített árnyékolós ablak mindegyik Internorm ablakcsaládban gyártható, rendelhető.

Home Soft bejárati ajtó

Home Soft bejárati ajtó

Az Internorm Home Soft ablakok és bejárati ajtók lekerekített formavilága messzemenően kielégíti a harmónia és a kedélyesség iránti vágyat. Szabad teret enged a kreatív képességeknek.

Internorm Ambiente ablak

Internorm Ambiente ablak

Az Internorm Ambiente ablakok kiváló minőségű, jól bevált megoldások, energiahatékonyak és lekerekített, klasszikus külső megjelenése teszi egyedivé. Műanyag-alumínium és fa-alumínium kivitelben is készül.

Ambiente bejárati ajtó

Ambiente bejárati ajtó

Az Internorm Ambiente ablakok és bejárati ajtók a jugendstil és a klasszicizmus formavilágát követik, a tradícionális, klasszikus házaktól az elegáns kúriákig. Mindegyik ablak választható softline (lekerekített) és prémium (konvex-konkáv) kivitelben, illetve fa-alumínium és műanyag-alumínium változatban.

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtók összhangban az ablakokkal és a garázskapuval formailag és összehangolt színekkel, modern vagy klasszikus kialakításban

Internorm beépített árnyékolás

Internorm beépített árnyékolás

A kapcsolt szárnyas ablakok a legkiválóbb hangszigetelési tulajdonságok mellett lehetőséget adnak az üvegközötti árnyékolók beépítésére. Önálló napcellás energiaellátással, sok kényelmi és beállítási funkcióval is elérhetők vagy hagyományos kézi mozgatással is működtethetők

Velux tetőtéri ablakok

Velux tetőtéri ablakok

A Czumpf és Dubek Kft a Velux teljes termékválasztékát forgalmazza: tetőtéri ablakok, redőnyők, rolók, szúnyoghálók, tetőkibúvók, fénycsatornák. Vegye igénybe szakképzett kollégánk segítségét!