Termékek

Ipari kapuk és rakodástechnika

Szolgáltatás

Szolgáltatás

A kiváló Hörmann kapuk mellé komplett szolgáltatást kínál a Czumpf és Dubek Kft: tervezés, tanácsadás, helyszíni felmérés, beépítés, karbantartás. Szerelőink rendelkeznek a Hörmann szakvizsgáival és jogosultságokkal, illetve tűzvédelmi szakvizsgával.

Hörmann ipari szekcionált kapuk

Hörmann ipari szekcionált kapuk

A Hörmann ipari szekcionált kapui a legáltalánosabban használt ipari nyílászárók. Sokoldalún beépíthetők, széles szín-, üvegezési-, sínvezetési-, meghajtási variációk alkalmazhatók.

Hörmann kapumozgatás

Hörmann kapumozgatás

A Hörmann kapuk motoros mozgatása a sima nyomógombos nyitástól az ipari kivitelű, kesztyűben is kezelhető távadón át a teljes automatizálásig terjed az európai biztonsági előírások betartásával

Színes Hörmann kapuk

Színes Hörmann kapuk

A Hörmann ipari szekcionált kapuk alapáron 14 standard színben rendelhetők stukkómintás vagy mikrobordás kivitelben, kiegészítve felső, oldalsó és közbülső takaróblendékkel. Teljes egység a homlokzaton! Egyedi színek is választhatók, gyári felületkezeléssel.

Hörmann kapu integrált ajtóval

Hörmann kapu integrált ajtóval

A Hörmann szekcionált kapukba beépíthető integrált ajtónak mindössze 10mm a küszöbmagassága! Menekülési útvonalba is beépíthető. Nem akadályozza a közlekedést és az áruszállítást.

Hörmann kapu - csupa üveg

Hörmann kapu - csupa üveg

A Hörmann ALS kapuk teljesen üvegezett felülete jó bevilágítást ad a magas esztétikai jellemzők mellett.

Hörmann Vitraplan kapu függönyfalba

Hörmann Vitraplan kapu függönyfalba

A tele üveg látszó felületű kapu természetes része a homlokzati üvegfalaknak. A Hörmann Vitraplan szekcionált kapu remek eszköz az igényes építészek és építtetők kezében.

Hörmann dokkolók

Hörmann dokkolók

Hörmann dokkoló: rámpakiegyenlítő, kaputömítés, ütközőbak, kerékvető, tolatást segítő és biztonsági rendszerek, kamion világítás, és minden, amitől igazán profi a rakodástechnkia. Komplett megoldás egy kézből!

Hörmann rakodástechnika

Hörmann rakodástechnika

Rakodástechnika a Hörmanntól: a legegyszerűbb kézi rakodó lemezektől a szintáthidaláson keresztül a komplett dokkolókig: rendszermegoldásokat kínálunk, beleértve a tervezést, tanácsadást, beépítést, karbantartást

Hörmann mobil rakodórámpa

Hörmann mobil rakodórámpa

Van amikor csak a rugalmas megoldások segítenek! Jó példa erre a Hörmann mobil rámpakiegyenlítője. Villás targoncával mozgatható, kézi hidraulikus emeléssel lehet pozícióba állítani. Ha valamilyen rakodási feladatot kell megoldania, keresse a Czumpf és Dubek Kft-t.

Hörmann gyorsmozgású kapuk

Hörmann gyorsmozgású kapuk

Teljes választék a Hörmanntól: lamellás spirálkapuk, mélyhűtőtéri kapuk, hűtött téri kapuk, PVC kapuk, speciális kapuk konvejorokhoz, élelmiszeripari célokra, robbanásveszélyes helyekre gyors mozgatással, energiatakarékosan, széles variálhatósággal.

Hörmann PVC gyorskapu

Hörmann PVC gyorskapu

A Hörmann PVC gyorskapuk standard megoldást jelentenek a sokmozgásos helyszíneken a nyílások zárására. Bevilágító sávval, különböző színekben, különböző huzatterhelésekhez, minden biztonsági előírást teljesítve. Kültérre és beltérre, normál és hűtött terekhez. A rugalmas alsó él törés nélkül elviseli a véletlen ütközéseket. Vezérlés távadóval, indukciós hurokkal, tömegérzékeny radarral. Alapváltozatban biztonsági fényráccsal.

Hörmann redőnykapuk

Hörmann redőnykapuk

Hörmann redőnykapuk: ideális extrém méretek mellett, vagy ha csak egyszerűen takarékoskodni kell a hellyel. Hőszigetelt, üvegezett, perforált felületek acélból és alumíniumból. Különleges rendszermegoldások nagy szélességeknél is a vihar elleni védelemre.

Hörmann redőnyrácsok

Hörmann redőnyrácsok

Hörmann redőnyrácsok, amikor nagy átszellőző felület, fokozott betörés elleni védelem szükséges, maximális személyi biztonság mellett