Termékek

Garázskapuk

Biztonság minden szemponból

Biztonság minden szemponból

Biztonságban tudhatja a gyermekeket, a családot, az értékeit, a házát. A Hörmannak a biztonság elsődleges szempont: ujjbecsipődés ellen, rugótörés ellen, lezuhanás ellen, betöréssel szemben. A biztonságos Hörmann termékek mellé a Czumpf és Dubek Kft 20 éves tasztalatát teszi hozzá a femérésben, szaktanácsadásban, beszerelésben. Szerelőink rendelkeznek minden Hörmann jogosítvánnyal és szakvizsgával.

Billenő kapuk

Billenő kapuk

Hörmann Berry billenő kapuk: Európa legnépszerűbb kapui az eladási darabszámok alapján. Megbízható, tartós, a legkedvezőbb árakon.

Szekcionált kapuk

Szekcionált kapuk

Hörmann LPU, EPU szekcionált kapuk: Elegáns, praktikus, jó helykihasználtságú, csendes működésű kapuk. Motoros működtetés mellett WK2 betörés elleni védelemmel.

Hörmann HST oldalra futó szekcionált kapu

Hörmann HST oldalra futó szekcionált kapu

A Hörmann HST oldalra futó kapu lehet a megoldás, ha a szekcionált kapu beépítésére nincsen hely, de élvezni akarja a szekcionált kapuk minden előnyös tulajdonságát a szépség, a kényelem, a biztonság, a funkcionalitás szempontjából.

Hörmann RollMatic redőnykapu

Hörmann RollMatic redőnykapu

Ez nem egy nagyméretű redőny, hanem kapu! A Hörmann RollMatic redőnykapu helytakarékos beépítést, nagy színválasztékot, automatizálást, nagyfokú kényelmet jelent. Ha végképp nincsen hely a garázsban, lehetséges a külső szerelésű változat is!

Acél kapuk színesben

Acél kapuk színesben

A Hörmann szekcionált kapukat 15-féle széria színnel és ötféle fa hatású dekor illetve titán metallic felülettel találja meg a standard választékban, de igénye szerint -gyári felületkezeléssel- teljes szabadsággal választhat tetszése szerinti színt.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az Ön igénye szerint. Az EPU kapuk 20mm vastag, az LPU kapuk 42mm vastag hőszigeteléssel. ThermoFrame hőszigetelő tokburkolat, dupla ajakos tömítéssel. Tömítés a lamellák között.

Üvegezett kapu

Üvegezett kapu

Tegye üvegezéssel egyedivé garázskapuját és biztosítson természetes megvilágítást a garázsban - minden Hörmann szekcionált kapuban elhelyezhetők, átlátszó és áttetsző változatokban, többféle formai megjelenéssel. Akár egy egész lamella is lehet üvegezett.

Átjáró ajtó

Átjáró ajtó

Kényelmes és biztonságos átjáró ajtó a Hörmann szekcionált kapukban, alacsony küszöbbel (10mm!), biztonsági egységgel motoros működtetéskor, csúszósínes ajtócsukóval, kirögzítő funkcióval

Kapu válogatott fából

Kapu válogatott fából

A Hörmann szekcionált fa kapuk első osztályú válogatott fából, első osztályú megmunkálással készülnek északi fenyőből vagy hemlock fenyőből. Nincs ennél természetesebb...

Kényelmes használat

Kényelmes használat

Hörmann kapu = maximális kényelem. Nem kell távirányítót vinnie, ha kirándul, ha füvet nyír. Számkódos billentyűzet, ujjlenyomat olvasó, kulcsos kapcsoló és sok más kiegészítő teszi teljessé a kényelmét.

Távirányítás

Távirányítás

Az új generációs Hörmann BiSecur távirányítás: Elegáns, praktikus távirányítók, státusz lekérdezési funkcióval. Banktechnikai szintű biztonsági kódolás. Fehérben a nőknek, feketében a férfiaknak.

Garázskapu és kertkapu mozgatása motorral.

Garázskapu és kertkapu mozgatása motorral.

Hörmann kapuhoz Hörmann kapumozgató. Olyan kényelmesen kezelhető, mint egy televízió. Egy távirányítóval működtetheti a garázskaput, az utcai kaput, a térvilágítást. Lekérdezési funkció a kapu pozíciójáról. Hörmann App okostelefonra Alapkivitelben betörés ellen minősítve.

Hörmann App okostelefonra

Hörmann App okostelefonra

Okos telefonjára letölthető alkalmazással kényelmesen kommunikálhat Hörmann kapuival és kapunyitóival, akár a távolból is! Mindössze egy Hörmann Gateway egységet kell csatlakoztatnia a bisecur rendszerű Hörmann hajtásokhoz.

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtó összhangban az ablakokkal és a garázskapuval formailag és összehangolt színekkel, modern vagy klasszikus kialakításban