Termékek

Beltéri nyílászárók

Ajtó fa felülettel

Ajtó fa felülettel

A leggyakrabban használt ajtómegoldás. Fa felületű ajtólap utólag szerelhető tokkal. A felület lehet fa hatású vagy igazi fa. Bükk, juhar, cseresznye, éger, tölgy, alma, körte, mahagóni, wenge, zebrano ..., szinte felsorolni is lehetetlen az összes fafajtát és azok árnyalatait. A képen egy keresztcsíkos igazi bükk ajtó látszik.

Ajtó üvegezve

Ajtó üvegezve

Üvegezés kerülhet az ajtólapba, de üvegezni lehet a tokot is, ami ilyenkor fülvilágítós kivitelben készül, esetleg egy- vagy két oldalvilágítóval, átlátszó vagy áttetsző üvegekkel, különböző színekben és felületi mintázattal. A képen látható biztonsági üveg szatinált felületű (tejüveg) átlátszó csíkokkal

Ajtó tömör és üveg lappal

Ajtó tömör és üveg lappal

Az ajtólapok lehetnek tele/tömör kivitelűek, üvegezettek, de készülhetnek tiszta üvegből is, természetesen tökéletes formai összehangoltsággal. A képen kétszárnyú tiszta üveg ajtó és fehér tele fa ajtó látható utólag szerelhető fa tokkal. Az ajtólapok csíkozása egyezik.

Ajtók tömör fából:

Ajtók tömör fából:

Természetes, Időtlen szépség, magas minőség, mindez tömör fából, vetemedésmentes kialakításban, egységes felülettel, válogatott anyagokkal, modern és klasszikus formákkal. A képen három kazettás tömör bükk ajtó látszik gőzölt bükk színben, a felső mezőben üvegezve.

Klasszikus beltéri ajtó

Klasszikus beltéri ajtó

A békebeli, klasszikus stílusú beltéri ajtók széles választákát kínálja a Czumpf és Dubek Kft. Tömör fából vagy fa felülettel vagy fehérre festve, katedrál üvegezéssel, festett üvegekkel, hozzá illő kilincsekkel és pántokkal. A képen egy klasszikus betétes beltéri ajtó van, valódi tölgy felülettel.

Ajtó fehérben

Ajtó fehérben

Az örök klasszikus, ami sohasem megy ki a divatból, a fehér ajtók. Stílusa lehet hagyományos vagy abszolút modern, beleértve az ajtólapot, a tokot, az üvegezést, a kilincseket és a pántokat. A fehér lakkozás különösen kemény, igen kopásálló, tartós felület. A képen klasszikus, üvegosztós ajtó látható íves kialakításban. A tokborítás szélén körbefutó díszléc található.

Ajtó látszó tok nélkül

Ajtó látszó tok nélkül

A kiválasztott ajtólapokhoz felületében, stílusában illeszkedő ajtótokokat lehet párosítani. Ezek látszó része, a tokborítás, ami lehet sarkos, lekerekített, esetleg valamilyen mintával kialakított, így megteremthető az ajtóelemen (lap+tok) belül az ízléses formai egység. A képen tokborítás nélküli tok van, csak az ajtólap látszik a pántokkal. Lehetséges olyan változatban is, ahol a pánt is rejtett módon van felszerelve. Az ajtólap felülete keresztcsíkos makassar, kulcslyuk nélkül.

Ajtó játékos színekkel

Ajtó játékos színekkel

Bátorság és jó ízlés. Sok design lehetőség van a formákkal és színekkel való játékban. Ebben partnereink Európa vezető ajtógyártói. A képen a fehér ajtólap éle és a díszcsík színe egyezik a tok fiatalos, vidám színével

Zárak, kilincsek, pántok

Zárak, kilincsek, pántok

Nikkelezett, krómozott, aranyszínű, rozsdamentes acél. Fényes, matt. Hosszú klasszikus címke, körrozetta, szögletes rozetta. Kulcslyukkal, kulcslyuk nélkül. Biztonsági zárral, fürdőszoba zárral. Szempontok a kilincs és pánt választásánál. A képen mágnesnyelves zár látszik matt króm Planofix kilinccsel

Ajtó különböző méretben

Ajtó különböző méretben

Elvileg tetszés szerint méreteket használhatunk, mégis érdemes a norma, általában német DIN szerint méreteket választani. (Letöltések fülnél: Tervezzen velünk) Mielőtt elkezdenek falazni, egyeztesse szakértőinkkel milyen falnyílás méreteket hagyjon ki a kőműves az utólag szerelt tokokhoz, illetőleg milyen praktikus falazási megoldásokat érdemes alkalmazni ahhoz, hogy a szép ajtók beépítve is szépen mutassanak. A képen 875mm széles ajtók látszanak 2000, 2125, 2375mm magassággal.

Avantgarde megoldás

Avantgarde megoldás

Bútor minőségű belső ajtajai meghatározó design elemei is lehetnek lakásának. A "rendes" belső ajtó mellet vagy azok ellenében mindig van lehetőség egy-egy meghökkentő, szemet képráztató megoldásra. A képen üveg oldal és felülvilágítóval kombinált fa tolóajtó látszik, különleges, modern rozsdamentes acél tolóajtó vasalattal. A tolóajtók persze készülhetnek bármelyik ajtótípusban, lehet egy- vagy kétszárnyú, fal előtt- vagy falban futó, tele, üvegezett vagy tisztaüveg kivitelű, ...

Parketta és belső ajtó egy kézből

Parketta és belső ajtó egy kézből

Legyen modern, legyen klasszikus stílusú a lakás, a kiválasztott ajtóhoz egyazon helyen választhat magas minőségű parkettát tömör fából, igazi fa felülettel, laminált felülettel, parafával, linóleummal. Nemcsak az ajtók beszerelését, de a parketták lerakását is vállaljuk. A képen tradicionális fehér ajtó és diófa parketta látható.

Szépség, trendek, belső ajtók, belsőépítészet

Szépség, trendek, belső ajtók, belsőépítészet

Bükk ajtót keresek, bükk lesz a parketta és a bútor is... Ez is lehetséges, de a világ ennél sokkal színesebb és sokrétűbb. Belsőépítészeti tanácsokkal segítjük ebben a bonyolult útvesztőben: ajtó, parketta, textília, bútor, falszín, lépcső, csak néhány elem a sok közül. Használja ki a Czumpf és Dubek Kft biztosította konzultációs lehetőséget.

Biztonsági lakásbejárati ajtók

Biztonsági lakásbejárati ajtók

A ma érvényes tűzvédelmi szabályok szerint új építésnél és cserénél minden lépcsőházi bejárati ajtónak tűzgátló kivitelben kell készülnie! Ez lehetséges acél ajtóval vagy fa ajtólappal, füstgátló és klímaosztályos kivitelben, betörés elleni biztonsággal. Lehetséges a belső ajtajával egyező vagy harmonizáló megjelenés.

Belsőépítészet

Belsőépítészet

Belső ajtók, parketták, bútorok, függönyök, lépcsők, térelválasztó elemek... Formák, színek, anyagok, terek, esztétikum, ergonómia... Már a tervezési szakaszban érdemes igénybe vennie szakértő segítségünket! Szépet, praktikusat, élhetőt - személyre szabva, költséghatékonyan!