Termékek

Automata ajtók

Tolóajtó

Tolóajtó

A leggyakrabban használt megoldás a Record automata tolóajtó, ha nagyforgalmú, elegáns, megbízható bejáratban gondolkodunk. Lehetséges egy vagy kétszárnyú változat, egy vagy kétoldali oldalvilágítóval, épülhet nyílásba, futhat fal mögé. A futógörgőkre teljes élettartam garancia!

Teleszkópozó tolóajtó

Teleszkópozó tolóajtó

A Record automata tolóajtóinak speciális változata a teleszkópozó szárnyakkal szerelt ajtó. Minden előnye mellett nagyobb átjáró felületet enged a normál automata tolóajtókhoz képest.

Harmonika ajtó

Harmonika ajtó

Record harmonika ajtóval a teljes nyílásszélesség szabaddá tehető. A szárnyak egymásnak feszülése lehetővé teszi az ajtó különlegesen biztonságos kialakítást. Kül és beltérben egyaránt alkalmazható

Íven futó tolóajtó

Íven futó tolóajtó

Speciális megoldás íven futó ajtószárnyakkal a Recordtól. Különleges kivitel, elegáns és helytakarékos megoldás

Automata ajtómegoldások a Recordtól

Automata ajtómegoldások a Recordtól

Az ajtók lehetnek tolók, íven futó tolók, teleszkópozó tolók, szögben záródó tolóajtók, harmonika ajtók, egy és kétszárnyúak, beépíthetők menekülési útvonalba, alkalmasak pánik funkciókra, beköthetők épületfelügyeleti és tűzvédelmi rendszerekbe. Automatizálható nyíló ajtó is. Minden egy kézben: Felmérés, tervezés, beépítés, karbantartás és felügyelet a Czumpf és Dubek Kft-től.