Termékek

Árnyékolástechnika

Gondolkodjon előre!

Gondolkodjon előre!

TRAV: előre beépített hőszigetelt szekrény, amely fogadni tudja a redőnyt, a külső lamellás árnyékolót, a szúnyoghálót, segít a zsaluzásban. Vakolás után mindebből semmi sem látszik. Nem lesz hőhíd az áthidalónál, nem lesz penész!

Integrált beépítő tokrendszer

Integrált beépítő tokrendszer

Integrált beépítőkeret a legigényesebb épületekre az ablakok és az árnyékolás szereléséhez, tökéletesen hőhídmentes lesz a ház.

Redőnyök

Redőnyök

Alumínium lécekkel és redőnylábakkal, nem rozsdásodó dobozokkal és alkatrészekkel: tartós, biztonságos, időjárás és szélálló árnyékolás rengeteg színben. Látszó minitokos és rejtett, elvakolható megoldások. Ablak és árnyékolás egy kézből.

Redőny variációk

Redőny variációk

Szép példa különleges összeépítésre. Alumínium redőnyök, elvakolható, egyedi kialakítású tokkal

Raffstore

Raffstore

Raffstore: lamellás árnyékolás a nyílászárók külső oldalán. Meggátolja a belső tér felmelegedését, ugyanakkor a lamellák állításával szabályozható a beáramló fény. Praktikus és kényelmes, kézi és gépi mozgatással.

Raffstore megoldások

Raffstore megoldások

A lamellák speciális kialakítása tovább növelheti a szerkezetek stabilitását, a beltérbe jutó fény mennyiségét, a jobb hőelnyelést.

Külső árnyákolás vászonnal

Külső árnyákolás vászonnal

Egy jól megválasztott vászon árnyékoló nemcsak funkcionál, de öltözteti az épületet, széles lehetőségeket ad az építtető és a tervező kezébe.

Télikert és terasz

Télikert és terasz

Télikertek alumíniumból vagy műanyagból, teraszok lefedése, teraszok határolása üveg konstrukciókkal, télikertek árnyékolása. Változatos megoldások a változatos elképzelésekhez. Felmérés, tervezés, beépítés egy kézben.

Karos napellenző

Karos napellenző

Karos napellenzők félig vagy teljesen zárt tokba, UV szűrős vásznakkal, gyönyörű színekkel, kézi vagy gépi mozgatással, szélérzékeléssel. Korszerű megoldás a terasz hagyományos árnyékolására.

Terasz árnyékolás másképp

Terasz árnyékolás másképp

A karos napellenzőn kívül is van élet... Forduljon a Czumpf és Dubek Kft-hez, ahol szakértő segítséget vehet igénybe az ideális megoldáshoz

Szunyogháló

Szunyogháló

Ablakra és ajtóra: fix, lehúzható, elhúzható, nyíló, toló és pliszé változatban alumínium kerettel, üvegszálas hálóval. Tartós működés, stabil felépítés, nagy színválaszték, összhangban a nyílászárókkal

Reluxa

Reluxa

dekoratív megoldás belátás ellen

Szövet

Szövet

lágy fények belső szövet árnyékolással

Pliszé

Pliszé

hagyományos eszközök, kifogástalan technika

Tetőtéri árnyékolók

Tetőtéri árnyékolók

Tegye komfortossá tetőterét: Velux tetőtéri redőnyök, külső hővédő rolók, fényzáró rolók, roletták, reluxák, harmonika rolók, energia rolók, szúnyoghálók. Kézi és gépi működtetés.