Termékek

Acél ajtók, tokok

Megoldások Hörmann acél ajtókkal

Megoldások Hörmann acél ajtókkal

Beltéri ajtók, acél tokok, biztonsági ajtók, tűzgátló- és füstgátló ajtók, ipari többcélú ajtók, menekülő ajtók, ... Funkcionalitás és szépség együtt. A Hörmann acél ajtajaihoz a Czumpf és Dubek Kft. a szakszerű felmérést, beépítést, szaktanácsadást tudja mellétenni. Szerelőink rendelkeznek a Hörmann megfelelő szakvizsgáival és jogosítványaival.

Hörmann acél ZK és OIT beltéri ajtók

Hörmann acél ZK és OIT beltéri ajtók

A Hörmann ZK ajtók a lakások, pincék, irodák, ipari létesítmények igényes belső ajtói. Elegáns megjelenését a porfestési technológia vagy a magas minőségű biztosítja. Az OIT ajtókat a nagy igénybevételű helyekre tervezték. Ebből készülnek a Hörmann hanggátló ajtói is. A két ajtótípus egyező külső megjelenést biztosít.

Hörmann beltéri acél ajtók színei

Hörmann beltéri acél ajtók színei

A Hörmann ZK és OIT ajtók a gyári színválaszték (fehér, világosszürke, galambszürke, elefántcsont, ablakszürke, rubinvörös, mohazöld, antracit, agyagbarna, földbarna, fehéralumínium, világos tölgy, bükk, fehér kőris) mellet a teljes RAL színskálában is elérhetők.

Hörmann acél üveges beltéri ajtók

Hörmann acél üveges beltéri ajtók

A Hörmann ZK és OIT acél beltéri ajtókba ötféle standard üvegkialakítás létezik: áttekintő üvegezés, félig és mélyen ügezett változat, illetve kétféle méretű körüvegezés. A szögletes üvegezések beszorító kerete natúr eloxált alumínium, a fa dekor felületeké a felülettel egyező, a körüvegek alu vagy rozsdamentes acélból készülnek. A Hörmann AZ alumínium beltéri ajtók végig üvesek.

Hörmann alumínium beltéri ajtók acél tokon

Hörmann alumínium beltéri ajtók acél tokon

A Hörmann AZ40 beltéri ajtóra a magas műszaki színvonal és használati érték a jellemző. Tipikus felhasználási helye az igényes munkahelyek irodák és közlekedők ajtóiként. A lehetséges üvegezések: Edzett- vagy ragasztott biztonsági üvegek, masterpoint, mastercarre, masterligne felületek. Ezek az üvegek találhatók az OIT és ZK ajtók gyári üvegválasztékában is.

Hörmann acél tokok

Hörmann acél tokok

A Hörmann acél tokok minden szabványos méretű ajtólapot fogadni tudnak, ezért igen széles körben felhasználhatók. Fa-, alumínium-, acél- és üveg ajtót is képes standard módon fogadni, beépíthetők tégla-, beton-, gázbeton- vagy gipszkarton falakhoz. Az acél tokok oldal és felülvilágítóval is készülnek. Alkalmasak beltérben ablaktokos kialakításra és különböző típusú üvegek fogadására.

Hörmann acél tolóajtó tok

Hörmann acél tolóajtó tok

A Hörmann acél ajtó tokok léteznek fal előtt és falban futó változatban. A falban futó tokokhoz tudjuk adni az "eldobozoló" szerkezetet is, amelybe az ajtólap belecsúszik. A tok fogadni tudja a fa- és tiszta üveg ajtólapokat.

Hörmann acél tokprofilok széles választékban

Hörmann acél tokprofilok széles választékban

A különböző falakhoz (tégla, beton, gázbeton, gipszkarton) természetesen megfelelő profilok állnak rendelkezésre, azonban ezeken belül is széles formai és műszaki megoldások közül lehet választani. Csak példaként: a forma lehet szögletes vagy kerek, lehet tokperemes vagy vakolóhornyos, falcolt vagy falcolatlan ajtóhoz való...

Hörmann acél biztonsági ajtók

Hörmann acél biztonsági ajtók

A ma érvényes tűzvédelmi szabályok szerint új építésnél vagy cserénél minden lépcsőházi bejárati ajtónak tűzgátló kivitelben kell készülnie. A Hörmann választékában a lakásajtótól a banktechnikai biztonsági ajtóig terjed a választék. A biztonsági tulajdonságok tűzgátlási-, füstgátlási-, hanggátlási követelményekkel is kiegészíthetők.

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtó

Hörmann bejárati ajtók összhangban az ablakokkal és a garázskapuval formailag és összehangolt színekkel, modern vagy klasszikus kialakításban.

Hörmann mellékajtó garázsra

Hörmann mellékajtó garázsra

Lakásbejárati ajtó vagy garázs mellékbejárati ajtó egyező megjelenéssel a garázskapuval. Egy lehetőség a külső egység megteremtéséhez, fokozott biztonság és hőszigetelés mellett.

Többcélú acél és alumínium ajtók

Többcélú acél és alumínium ajtók

A Hörmann ipari többcélú ajtói a legáltalánosabb feladatok ellátására alkalmasak. Hőszigeteltek, biztonságosak, nagy igénybevételre készültek. Beépíthetők menekülési útvonalba, ipari csarnokokba, hűtött terekhez... Megfelelnek hanggátlási, füstgátlási, biztonsági... követelményeknek. Tégla, beton, gázbeton, gipszkarton, könnyűszerkezetes szendvicspanel falszerkezetekhez is használhatók. Extra nagy, kapu méretben is léteznek a műszaki paraméterek figyelembe vétele mellett.

Hörmann többfunkciós ajtó tipikus felhasználása

Hörmann többfunkciós ajtó tipikus felhasználása

A képen egy Hörmann D45-1 ipari többcélú ajtó látszik, blokktokkal. A szendvicspanel és a beton lábazat mögött elhelyezett acél fogadószerkezetbe beépítve, műanyag osztottdiós kilinccsel, pánikzárral, ütköző küszöbbel.

Hörmann ajtó szellőzőráccsal, rovarvédelemmel

Hörmann ajtó szellőzőráccsal, rovarvédelemmel

Transzformátor állomás ajtaja: Hörmann D45-2 ajtó, saoktokkal, váltózárral, alumínium gomb-kilincs garnitúrával, nagyméretű átszellőző felülettel, ráccsal és rovarvédelemmel, helyszíni felületkezeléssel.