Hírarchívum

Hogy lehet itt eligazodni?

Építkezik? Felújít? Ablakok, ajtók, garázskapuk, lépcsők, parketták, kerítések, teraszok, árrnyékolók, kerti bútorok, .... Rengeteg információ, több száz oldal letölthető prospektus, referenciák, ...  A mai internetes világban ömlik az információ... El lehet ebben igazodni? Jól választok? Mi van, ha mellétrafálok? Még a legolcsóbb szerkezetek is sokba kerülnek! Mégis, miben különböznek? Tényleg erre van szükségem? Nem is ezt akartam! Mit is jelentenek a prospektus műszai adatai, paraméterei? És számtalan kérdés, probléma...

Forduljon szakértőinkhez! Cégünk, a Czumpf és Dubek Kft a kezdetektől fogva elkötelezte magát a kompromisszumok nélküli minőség mellett. Öszintén úgy gondoljuk, hogy piacvezető termékek forgalmazójaként ez az elközelezettség egyben megnövekedett felelősséggel is jár. Ez a felelősség nemcsak a termékeinkre és a szerelés minőségére terjed ki, hanem minden egyes javaslatunkra! Engedje meg ezért, hogy mielőtt ajánlatot készítenénk az Ön számára, szakmai tapasztalataink birtokában műszakilag is pontosíthassuk, testre szabhassuk ajánlatunkat. Csak így tudunk ugyanis olyan ajánlatot adni, amelyik megközelítheti azt a követelményt, amit magunk elé állítottunk, és amelyik minden szempontból megfelelhet az Ön hosszú távú elvárásainak is.

Természetesen a műszaki szükségesség és egyéb más felhasználói szempontok pontosítása az Ön részéről semmiféle kötelezettséggel sem jár! Mi ezt kötelességünknek érezzük, minden esetben megtesszük akkor is, ha a későbbiekben nem minket választanak.

Kapcsolat